5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Strüktürda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Yangın merdivenine giriş ile daire sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı abraü asıl alınır.

Özellikle rafine ve maliyetli materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yangın kapısı yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

You can email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Acil çıkış kapısı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Bu da müstacel durumlarda elan lüks insanın hızlı bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar. Merdivenler başkaca ergonomik layihamlara ehil olup, kullanıcıların kolaylıkla inebilmeleri derunin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve metin tutacaklara yangın kapısı sahiptir.

Yangın merdiveni bapları çoğu kez alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilecek şekilde tasarlanır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın bapları kabilinden bina emniyetliği maksatının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin Yangın Kapısı Fiyatları vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın fitili Yangın baplarında, kanat ile kasanın dokunuş etmiş olduğu haliluğu kapatmak amacı ile kullanılır.

Report this wiki page